zaglavlje Image 1 zaglavlje Image 2

Green Mark

HEP-Opskrba dobitnica znaka GREEN MARK - Sign of Excellence za brand tvrtke i ukupno poslovanje kao i za brand ELEN na razdoblje od 2012. – 2018.

GREEN MARK - Sign of Excellence obilježje je održive ili 'zelene' usluge, proizvoda ili tehnologije radi stvaranja dodane vrijednosti, promicanja, povećanja konkurentnosti i tržišnog plasmana istih.

Web ELEN dobitnik nagrade GREENOVATION 2013. za najbolji web program

Povodom Dana planete Zemlje 22. travnja 2013. Savez za energetiku Zagreba i tvrtka Energo Media Servis d.o.o., nakon provedenog drugog godišnjeg javnog natječaja za dodjelu Prve hrvatske nagrade za razvoj zelenog gospodarstva 'GREENOVATION 2013', odabralo je TOP projekte hrvatskog zelenog gospodarstva u 2013. godini.

Među dodijeljenim nagradama u brojnim kategorijama, nagrada za najbolji web program dodijeljena je HEP-Opskrbi za web elen.hep.hr - Izvor električne energije - Portal za popularizaciju eMOBILNOSTI.

Cilj dodjele nagrade je sustavno poticanje poslovne zajednice na razvoj štednog, zelenog i konkurentnog gospodarstva, a sustavom nagrađivanja izdvojeni su vodeći nacionalni programi i projekti hrvatskih poduzetnika i novinara.

Dobitnici nagrade GREENOVATION 2013. ostvarili su pravo na besplatno petogodišnje korištenje i isticanje oznake GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE, pravo na povoljnije uvjete sudjelovanja na Prvom hrvatskom green-tech i green-lifestyle sajmu 'GREENVEST: HOME EDITION 2013' te pravo na besplatno sudjelovanje na 38. Hrvatskom salonu inovacija s međunarodnim sudjelovanjem - INOVA 2013.

Više o ostalim dobitnicima nagrada GREENOVATION pročitajte OVDJE

KALKULATOR

PUNJENJE
električnih vozila

© HEP 2016